Blog

Op. Dr. Saime Yetiş – GyneFix Koruma Etkisi Nelerdir?

Blog

GyneFix Koruma Etkisi Nelerdir ?

GyneFix sürekli bir şekilde Bakır-İyonlarını serbest bırakır, bu iyonlar spermlerin hareket etmesini ve yumurtanın döllenmesini engeller. GyneFix küçük ve esnek olduğundan özellikle doğum yapmamış hanımlar için de mükkemmel bir uyum sağlar. Çerçevesiz olduğundan rahim duvarına hiç bir şekilde zarar vermez ve hissedilmez.

GyneFix Avantajı

GyneFix diğer spirallerden bilinen tüm yaygın yan etkileri önemli ölçüde ortadan kaldırılır. GyneFix çok küçük ve esnek olduğundan rahimle tamamen uyumludur.

Hormonsuz Uzun Süreli Koruma

“aile planlamanızı sizin için güvenli bir koruma” Aile planlanmasında son evredeyseniz sizin için en güvenli koruma yöntemi .Bundan sonra korkmanıza gerek yok. 5 yıl güvenilir koruma GyneFix 5 yıl boyunca yerleştirilen günden itibaren son gününe kadar etkisinden ödün vermeyen güvenilir bir koruma yöntemidir. Yerleştirtip unutun ve önünüzdeki 5 yıl boyunca rahat edin. Yerleştirmek ve Çıkarmak GyneFix’in üst ucu özel bir düğümle rahim tavanına yerleştirilir.Bu yerleşim rahimde kaymayı, rahim duvarına batmayı ve dışarı atılmasını imkansız hale getirir. GyneFix çıkarıldığı andan itibaren doğurganlık tekrar oluşur ve hamile kalmak mümkündür.

Doğumdan Sonra Hormonsuz Koruma

“Anneler için güvenilir bir koruma” Yeni doğmuş bebeğinizle keyifli zaman geçirmeniz çok önemli annenin etkili ve güvenli korunması gerekir. Doğumdan Sonra RİA kullanımı Normal doğumdan 7 hafta sonra emzirmeyen kadınlara, 12 hafta sonra emziren kadınlara yerleştirilebilir. Sezeryan ile doğum yapan kadınlara sezeryan prosedüründen hemen sonra direkt rahime yerleştirilebilir veya 12 hafta sonra yerleşim gerçekleştirilebilir. GyneFix; bebeğinizi emzirmeye hiçbir şekilde etkilemez. Anormal kanama, sancı, rahimde hasar ve rahimden dışarıya atış yapmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir